Всички новини от България и света на едно място!

Зад кулисите на Светлината на моя живот : Сандия и Сурадж не се понасят

Прегледа: 11552/ Коментари: 7/ Добавена на: 16 Jul 2015
Зад кулисите на Светлината на моя живот : Сандия и Сурадж не се понасят
В Светлината на моя живот те играят влюбени, но в живота не се понасят

В Светлината на моя живот те играят прекрасна влюбена двойка, но извън кадър дори не могат да се траят. Или поне доскоро беше така. В пословична се превърна историята на Дипика Сингх и Анас Рашид, които играят Сандия и Сурадж в сериала.

Двамата актьори почти четири години не си разменяха и дума извън кадър. Освен общите сцени в сериала, нямаше никакъв шанс да ги видите заедно.

За огромно разочарование на феновете, те дори не ходеха на общи партита. Ако Дипика реши да посети някое събитие, Анас стои далеч от него. И обратното — появи ли се екранният Сурадж на някое събитие, не търсете Сандия там — тя няма никога да дойде.

Звездите от „Светлината на моя живот“ не се понасят в живота

Звездите от Светлината на моя живот не се понасят в живота

Причините за сблъсъците между двамата актьори така и не бяха установени, но се говори, че Дипика е имала сблъсък с Анас Рашид заради неприлично поведение. По време на снимки актрисата се оплакала, че й е пуснал ръце и отказала да снима с него, докато най-накрая не се извини за нахалството си. Оттогава насам продуцентите много внимават с интимните сцени помежду им. Но дори на снимките, сблъсъкът между тях не бил предотвратен, пише intoday.in.

Пресилени усмивки. 4 години  Сандия не може да трае екранния си съпруг

Пресилени усмивки. 4 години Сандия не може да трае екранния си съпруг


В крайна сметка, след четири години сблъсъци, актьорите се помириха. И то малко след като Дипика обяви, че напуска сериала. Те дори пуснаха общо клипче, в което се вижда как Анас репетира сцени на Шарукх Кхан от „Девдас“, а Дипика прави физиономии зад него.

dipika15r
dipika 19r

На друг кадър, актьорът се закача за нея с техен колега, а актрисата щастливо пише — „Скараха се заради мен“. Дали обаче снимките и закачките не са само, за да се вдигне рейтинга на шоуто, или просто защото Сандия напуска сериала, предстои да видим.

Най-после приятели!

Най-после приятели!

И накрая още една новина в аванс — Дипика Синг умира като Сандия в сериала, но близо 4 — 5 месеца ще играе бенгалска жена в Светлината на моя живот.

Помирени и зад кадър. Сдобриха ли се?

Помирени и зад кадър. Сдобриха ли се?

Вариантите, върху които сценаристите мислят са — инсцениране на смъртта с цел тайна мисия на Сандия под прикритие, или версията за сестра — близначка. Друг е въпросът, как ще приключи съдбата и на тази героиня, тъй като актрисата е категорична, че не желае повече да се снима във филма.
Източник: kliuki.ws

Напишете коментар: Общо: (7)
Търсене в сайта
По-по-най