Всички новини от България и света на едно място!

Иво Тонев разкри подробности за строежа на сектор "А"

Прегледа: 11072/ Коментари: 0/ Добавена на: 01 Dec 2014
Иво Тонев разкри подробности за строежа на сектор "А"

Членът на Управителния съвет на Левски Иво Тонев отново говори за строежа на Сектор А на стадион "Георги Аспарухов", като този път сподели, че няма да дава срок, в който ще е готова трибуната, но даде любопитни подробности около проекта.

"Кога ще бъде готов сектор "А"? Този път не искам да давам срок. Два пъти казвах и по независещи от мен причини не беше спазван. В момента се извършва зидарска работа. Другия месец предстои да инсталираме ВИК инсталация.

Всичко върви по план. Имам едно голямо притеснение и то е свързано с времето", каза  Тонев пред "Меридиан Мач".


Той коментира и играта на "сините", както и идеята феновете да влязат в управлението на клуба. Според него, всички фнеове трябва да се обединят около отбора и да го подкрепят, независимо от случващото се.

"Играем на приливи и отливи. Идеята фенове да са в управлението на клуба е добра. Що се отнася до идването на Херо, силно се надявам той да се разбере с Георги Иванов. Не е тайна, че аз съм го канил, когато имах спортно-техническата власт.

Дано всичко сега се развие по най-добрия начин. Нека всички, които обичат Левски, да се обединим в този момент. Нека не плюем и да не удряме по клуба, а да покажем, че Левски е най-великото нещо в тази държава", завърши Тонев.
Източник: inews.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най