Всички новини от България и света на едно място!

Георги Иванов нападна БФС след Левски - Литекс

Прегледа: 5127/ Коментари: 5/ Добавена на: 01 Dec 2014
Георги Иванов нападна БФС след Левски - Литекс

Левски е отборът, който обръща най-голямо внимание на Детско-юношеската школа. Това каза старши треньорът на "сините" Георги Иванов.

Наставникът изгледа отстрани мача с Литекс, завършил 2:2, заради наказание.

"Изиграхме добър мач и само малшансът ни попречи да победим. Преди мач никога не ми минава мисълта, че може да загубим. Друг е въпросът е какво се случва след това. Имаме много контузени, а имаме и 7 юноши от 22 полеви играчи. Левски е единственият отбор, който развива юношите и им дава шанс да се докажат", коментира Иванов.


"Наказанието ми със сигурност се отрази. Мога да задам някои въпроси на Дисциплинарната комисия как се събират от сряда за четвъртък, за да ме накажат. Имам и въпроси към президента на Футболния съюз как се правят назначенията. Футболният съюз не прави нищо за клубовете, а само събира глоби".

"Съдията днес беше перфектен. Мога само да се надявам всички така да свирят. Благодаря на съдията. Футболистите не получават навреме заплати, но играят за името Левски и публиката трябва да уважава това. От дълго време Левски не е имал такъв добър колектив като сега. Единственият проблем в клуба е чисто финансов", каза още Георги Иванов.
Източник: inews.bg

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най