Всички новини от България и света на едно място!

Към г-н Станишев…….

Прегледа: 9225/ Коментари: 5/ Добавена на: 13 May 2016
Към г-н Станишев…….


Във връзка с твърденията, че на кафе с г-н Борисов е било договорено свалянето на Кабинета „Орешарски“, искам да припомня на г-н Станишев и на другарите му от БСП, които напоследък разгръщат тази теза, в това число и на партийния конгрес, следното :
С г-н Борисов съм пил не едно кафе, може и чай да сме пили, както и самият той е казвал.

И в най-смелите си предположения обаче не съм допускал, че е възможно „другарите“ от БСП да визират кафето от 22 март 2014 година в Кърджали, защото то беше пито пред кърджалийската общественост (справка Милко Багдасаров) и медиите, които наблюдаваха не само отпиването, но бяха преки слушатели и на целия разговор. Там и дума не стана за Кабинета „Орешарски“, нито за свалянето му, защото беше кафе на кърджалийското гостоприемство.Точно от уважение към горепосочения факт все си мислех, че са имали предвид други – късни по време кафета, каквито безспорно сме пили.

Най-нелицеприятният факт за г-н Станишев е този, че и при късните кафета, които сме пили с г-н Борисов, не са договаряни каквито и да са действия за сваляне на Кабинета „Орешарски“, защото единствената и самодостатъчна причина, поради която този Кабинет си отиде, е тоталният крах на БСП с тогавашен председател г-н Станишев на европейските избори. Крах, който предопредели и нерадата му участ да се раздели с поста си на председател на БСП и да потърси пристан в Брюксел в нарушение на „другарската“ си дума пред г-н Курумбашев, когото „прогони“ предсрочно от 42 – я Парламент. Имам предвид обещанието на г-н Станишев не само пред Курумбашев, но и пред българските социалисти, че дори да бъде избран, няма да отиде евродепутат. Къде сте сега, г-н Станишев? Май в Брюксел, точно в Европарламента, нали ?!...

Източник: http://novamedia-bg.com/


Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най