Всички новини от България и света на едно място!

Невиждано! Снимки и видео от най-лъскавия абитуриентски бал за 2016-а, за който всички говорят

Прегледа: 27153/ Коментари: 5/ Добавена на: 29 May 2016
Невиждано! Снимки и видео от най-лъскавия абитуриентски бал за 2016-а, за който всички говорят

Кадри от един от най-коментираните абитуриентски балове този сезон излъчи Нова телевизия. Те са от изпращането на Габриела Якуб – дъщеря на известен пловдивски лекар и „Мини Мис Пловдив” 2009 година, научи HotArena.
/>
/>Всички заговориха за тържеството на Габриела, когато стана ясно, че те ще покани 250 души и ще смени три лъскави рокли – червена, черна и сребриста. По думите на блондинката, тя познавала всичките си 250 гости. Тя поканила толкова много хора, защото не искала да обиди никого. Миската сподели още, че се готвила за събитието от 2 години.
/>
/>Втрещена от думите й, водещата я попита: „А като тръгнеш да се жениш се чудя какво ли ще бъде”. „Втора абитуриентска може би”, отвърна невъзмутимо тя. 


/>
/>„Аз още от малка съм свикнала да изглеждам блестящо, да се опитвам във всеки един момент, дори в ежедневието си, полагам грижи за себе си и за външния си вид. Пък точно в този ден ако не изглеждам така, то кога?”, сподели още Габи.  Тя каза, че спокойно можела да мине с една рокля, но тъй като това й било мания, предпочела да смени три. На въпрос дали се смята за най-луксозната абитуриентка, Габи отговори: „Доста етикети са ми били лепкани, но не мисля, че това би трябвало да ме обижда или да ме радва. Луксозна е всяка жена, която малко или много се поддържа и държи на визията си”.
/>
/>
/>

> Източник: hotarena.net
Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най