Всички новини от България и света на едно място!

Извънредно: Това са първите думи на Цвети след трагедията! (разкритията на семейството й шокират) - Клюки.БГ

Прегледа: 28054/ Коментари: 10/ Добавена на: 22 Jun 2016
Извънредно: Това са първите думи на Цвети след трагедията! (разкритията на семейството й шокират) - Клюки.БГ
Цветелина Стоянова е дала яснота за това какво точно се е случило!

Златното ни момиче Цветелина Стоянова сама е разкрила какво точно се е случило във фаталния вторник миналата седмица, когато тя полетя от шестия етаж на своя блок в квартал „Надежда“.

Разкритието направи бабата на Цвети, която заяви, че иска веднъж завинаги да спрат спекулациите и интригите относно внучка й. „Бабо, аз паднах!“ – това са били първите думи на Цветелина Стоянова, докато още лежала на тревата пред блока, а линейката била на път.

Цветелина Стоянова

„Бабо, аз паднах“ – това казала Цветелина Стоянова на баба си, само минути след трагичния полет от блока си

„Спрете да обвинявате Илиана Раева, треньорите, момичетата и когото и да било друг. Това ми каза внучка ми, това аз чух от нея, преди да я откарат в болницата. Винаги, цял живот хората от Федерацията са се грижили за нея и са я обичали като свое дете. А Илиана Раева е идвала често вкъщи, за да носи плодове и малки подаръчета на Цвети. Знаеше, че е израсла без майка и затова й беше като втора такава“, през сълзи разказва баба Цвета.

Припомняме, че след трагедията с Цветелина Стоянова, която още е в критично състояние в Пирогов, мнозина се нахвърлиха с обвинения срещу Илиана Раева, Ина Ананиева и целия треньорски екип на златните момичета.


Обвинени бяха и самите грации за това, че са останали да се състезават на европейското първенство, а не са се върнали моментално при Цвети Стоянова в болницата.

Вчера момичетата и треньорките посетиха своето Цвети в Пирогов, за да й оставят лично медала, който донесоха специално за нея от Израел. И да се помолят край леглото й за това Бог да й даде сили да пребори всички трудности и да се върне при нас по-силна от всякога.

За същото се моли и цяла България, която бе буквално покрусена от драмата на младата шампионка.Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (10)
Търсене в сайта
По-по-най