Всички новини от България и света на едно място!

Брутално: Ето защо Джена не се усмихна нито веднъж на сватбата си! (истината ще ви разтърси) - Клюки.БГ

Прегледа: 30102/ Коментари: 0/ Добавена на: 05 Jul 2016
Брутално: Ето защо Джена не се усмихна нито веднъж на сватбата си! (истината ще ви разтърси) - Клюки.БГ
Джена беше красива булка, но лицето й с нищо не издаваше, че е щастлива!

Сигурно още дълго ще се говори за сватбата на Джена и Атанас Стоев, макар и тя по нищо да не приличаше на разкошните венчавки на Мария и още ред други знаменитости.

Сватбата на Джена и Канара по-скоро беше оприличена на типично селска, но не това втрещи гостите. А фактът, че по време на целия най-важен в живота й ден, певицата не се усмихна нито веднъж. За това си имаше основателна причина и тя няма нищо общо с тържеството.

Джена

Джена беше булка, каквато никога не сме срещали – не се усмихна нито веднъж на сватбата си. Факт!

Виновник за киселата физиономия на булката се оказа нейната свекърва Надя. Или по-точно първоначалното й облекло – бяла рокля, обсипана с кристали, досущ като на булката. Джена приела това като липса на всякакъв усет и дори като лоша поличба.

Защото всички знаят, че единствено младоженката има право да бъде облечена в бяло по време на сватбеното тържество. „Джена не беше на себе си като видя как се е барнала свекърва й. Дори самата тя се усети и след известно време сама смени тоалета си, но настроението на булката вече беше тотално скапано“, разкриват присъстващи на събитието.


Мнозина обаче не могат да оправдаят певицата, която беше готова да вгорчи деня и на собствения си съпруг Наско Стоев, заради едно такова недоразумение. Появиха се дори съмнения доколко Джена наистина обича половинката си, щом нито за миг не изглеждаше като влюбена и щастлива жена до него.

„Кой знае защо се нави на тази сватба. Може би само затова, да не остане по-назад от повечето си колежки. Но това е адски тъпо и нелогично. Или просто не си харесва усмивката, с това огромно разстояние между зъбите“, подмятат из светските среди на столицата.Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най