Всички новини от България и света на едно място!

Рая от „София ден и Нощ” се завръща? (Истината ще ви изненада)

Прегледа: 31775/ Коментари: 1/ Добавена на: 24 Oct 2016
Рая от „София ден и Нощ” се завръща? (Истината ще ви изненада)
Рая от „София ден и Нощ” се превърна в безспорна любимка на публиката

Рая от София Ден и Нощ неочаквано излезе от реалите формата, но зрителите още я искат на екран. Красавицата, която в телевизионния проект бе в ролята на голямата тръпка на сексапилния Дани, с когото дори стигнаха до сватба, но забягна в Лондон, заради мисълта, че й изневерява. Там тя осъществява мечтата си да сбъдне мечтата си на танцьор.

Ще се завърне ли Рая в сериала, непрекъснато питат онлайн потребителите. Те не спират да публикуват снимки на своята любимка и да копнеят отново да я видят в епизодите на реалите формата по Нова телевизия.

Екранната Рая обаче засега има други планове, които на този етап не включват връщането й в сериалите на „София Ден и Нощ“. Михаела Павлова, която влезе в ролята на любимата съквартирантка, била затрупана от предложения извън култовата поредица.

Екранната реалите героиня получила съблазнителни оферти и различни от сферата на танците.

Тя се сбогува с мечтата си да стане актриса, но отново ще влезе под прожекторите. Този път като се превърна в модел на дрехи. Въпреки че не е професионален модел, Михаела Павлова се справила повече от брилянтно със задачата си.

Михаела Павлова не само позирала като професионален манекен пред фотообектива, но излъчвала и неподправена, аристократична красота, била много естествена и чаровна. За ужас на нейните почитатели, екранната Рая се появи в серия от фотоси, на които позира за есенно-зимната колекция на позната марка дрехи.

От кадрите лъха неподправена женственост и стил, с които няма как да не очарова феновете си.Чаровната танцьорка изглежда направо пленителна и топли сърцата на всички, които я познават.

Рая от "София Ден и Нощ" е блестяща и като фотомодел

Рая от „София Ден и Нощ“ е блестяща и като фотомодел

Обиграното й поведение пред фотообектива, мистериозния й поглед, загадъчната й хубост неминуемо ще спечелят много почитатели.

Завръща ли се Рая?

Завръща ли се Рая?

Дори повече от тези, които й се възхищаваха в ролята на Рая от реалите формата „София Ден и Нощ”.


Източник: kliuki.bg
Напишете коментар: Общо: (1)
Търсене в сайта
По-по-най