Всички новини от България и света на едно място!

Мъчително: Благой Георгиев в несвяст заради мъртвото си бебе, разделя се с Есмер! (истината ще ви разтърси) - Клюки.БГ

Прегледа: 32876/ Коментари: 0/ Добавена на: 27 Oct 2016
Мъчително: Благой Георгиев в несвяст заради мъртвото си бебе, разделя се с Есмер! (истината ще ви разтърси) - Клюки.БГ
Благой Георгиев и Есмер Омерова може би няма да бъдат повече семейство!

Футболистът Благой Георгиев не е на себе си от мъка. Вечният плейбой днес е тотално съсипан и почернен от загубата на своето дете. А човекът, когото обвинява за трагедията си, е съпругата му Есмер Омерова.

Не, не си мислете, че нещо се е случило с първородния син на Благой Георгиев и Есмер Омерова – Елай. Той си е жив и здрав, за радост на мама и тате, но второто им бебе вече го няма.

Есмер Омерова

Благой е съсипан заради аборта на Есмер Омерова

Истината, която шокира всички и уби Благо Джизъса е, че Есмер Омерова е била бременна отново и то само преди по-малко от месец. Когато решила да убие бебето и направила аборт, без дори да спомене на мъжа си. Това разкриха скандално близки до семейството източници.

„Есмер разбра, че е бременна и наистина откачи. Беше в пълна дупка и безизходица, защото не искаше това дете. И причината не е нито в бременността, нито в самото бебе, а в Благой. Как да ражда второ дете като на практика живее и отглежда първото си сама?! Благо постоянно отсъства, а историите с изневерите му са пословични. Заради него Есмер не пожела да задържи бебето“, разказват близки до нея познати.


Както винаги се случва обаче, истината излязла наяве и потресеният Благой Георгиев незабавно напуснал дома си и Есмер. В ужаса си той дори не пожелал да я изслуша и да й даде шанс да му обясни своята гледна точка.

Футболистът е повече от категоричен, че абортът е нещо повече от грешно и се зарекъл, че никога няма да прости на жена си убийството на бебето му. Според запознати, Благо се кани да поиска развод и веднъж завинаги да прекрати отношенията си с татарката. Тя обаче отчаяно прави опити да го умилостиви и да се сдобрят.

Какво ще се случи в крайна сметка, само времето ще покаже.Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най