Всички новини от България и света на едно място!

Лъсна измамата на Вип Брадър: Разкритието направи самата Емануела! (още подробности)

Прегледа: 33417/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Nov 2016
Лъсна измамата на Вип Брадър: Разкритието направи самата Емануела! (още подробности)
Емануела сама разкри голямата измама на Вип Брадър снощи!

Вече два поредни дни от Къщата на Вип Брадър излиза по един съквартирант. Така, че днес, на големия финал, да останат последните пет фаворита на зрителите. От които един ще грабне приза за любима звезда на България.

Какво беше удивлението на зрителите обаче, когато по време на лайфа снощи, певицата Емануела отсъстваше. Както вече всички видяхме, изгонена беше колежката й Рени. Но това уж трябваше да се разбере от всички, дори от екипа на шоуто, в последния момент. Защото зрителите уж гласуваха до последно.

Емануела

Емануела явно е знаела, че няма да бъде изгонена, защото липсваше от Къщата снощи

Остана обаче въпросът как така Емануела е била пусната на участие, след като ако нещата са прозрачни и честни, можеше точно тя да се окаже изгонена от зрителите. И можеше тя да напусне Къщата, вместо Ренката.


Това събуди подозрения в публиката, а коментарите в мрежата бяха наистина много. „Защо Емануела я няма?! Откъде знае тя, а и продуцентите, че няма да бъде изгонена, та са я пуснали да си вее байрака по кръчмите?! Щом са го направили, значи предварително се знае кой кога ще бъде изгонен и всичко е нагласено. А пък вие като сте прости, пускайте смс-и на поразия“, гневят се потребители по форумите.

Действително Емануела не се появи нито в началото, нито в средата, нито в края на вечерта, което ясно показа, че е получила зелена светлина от шоуто. Тя не можа да види и как Рени с яд и злоба призова зрителите да не гласуват за нея на финала, защото била проста и невежа.

Въпреки че като си припомним какви ги правеше и говореше Ренито, точно тя да дава подобни определения, е меко казано абсурдно. Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: Вип Брадър, Емануела, Рени
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най