Всички новини от България и света на едно място!

Лили Иванова си смили над сестра си (Вижте как си развърза кесията)

Прегледа: 10501/ Коментари: 0/ Добавена на: 01 Jan 2017
Лили Иванова си смили над сестра си (Вижте как си развърза кесията)
Лили Иванова и сестра й Магда се сдобриха, наистина на Коледа стават чудеса

Лили Иванова изненадващо прекара Бъдни вечер с единствената си кръвна роднина и нейното семейство. От няколко седмици двете сестри са стоплили отношенията си.

Лили Иванова и сестра й Магда

Враждата между Лили и кака й Магда стана пословична. След като двете се сдърпаха преди време за наследствени имоти в Кубрат. Примата на българската естрада не искала да си отстъпи дела в полза на сестра си. Нищо, че е една от най-богатите жени в българския шоубизнес.

Лили държала всичко да се раздели по равно. Нали такъв бил закона. А може и да е от алчност, подозират запознати. Имайки предвид нрава на българската естрадна икона.

Отношенията между богатата и бедната сестра съвсем се влошили още повече когато родителката им почина. Дори пред ковчега на майка си двете не си продумали.


В последствие Магда яко закъса със здравето. Сестра й помагаше с пари. Но не толкова с внимание, разриват свидетели.

Певицата в края на ноември посетила Магда в дома й. За да види все пак как я кара и да не я одумват хората. След време останало приятно изненадана когато получила покана да посрещне Рождество Христово с цялата семейна фамилия. Лили Иванова уважила роднините си. Като се появила на празничната трапеза точно  уречения час, предават от  hotarena.net.

Любимата изпълнителка на българския народ останала разчувствана от прекарания празник с роднините си и техните деца. Развързала си кесията и платила дълга на Магда към топлофикация. Сестра й дължала 3 бона. Натрупани през годините. Лили като добрата фея отървала кака си от непосилния дълг.

В последно време Магда се била закрепила и се чувствала добре здравословно. Въпреки, че минава 80-те години.
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най