Всички новини от България и света на едно място!

Дарина Павлова чества Нова година с бившата на Илия Павлов

Прегледа: 6456/ Коментари: 0/ Добавена на: 05 Jan 2017
Дарина Павлова чества Нова година с бившата на Илия Павлов


/>Интересна Нова година прекара вдовицата на Илия Павлов, Дарина Павлова. Съпругата на покойния бизнесмен избра да празнува в компанията на бившата му съпруга Антоанета, видя HotArena.
/>
/>
/>Мадам „Мулти” изкара празниците на ски в Австрия, а заедно с нея бяха децата й—Пипи и Илия — Калоян, както и заварената й дъщеря Венцеслава с майка си Антоанета.
/>
/>
/>„Освен Новата година посрещнах и рожден ден на 2 януари, на сина си Илия Калоян. Аз съм най-щастливата майка”, написа Дарина в социалните мрежи.
/>


/>
/>
/>Бившата казанлъшка актриса не само, че не мързелува по празниците, но дори тренира с дъщеря си Паула йога. Освен това тя се забавлява да кара ски с Илия, Венцеслава и майка й—Антоанета, пише "България днес".
/>
/>Малко известен факт е, че Дарина Павлова е в отлични отношения с първата съпруга на покойния си мъж. Двете дори споделят заедно грижите по отглеждането на първата си внучка—Алба.
/>
/>
/>Момиченцето вече е на една година и получи най-много подаръци от двете знатни роди. А гордата му майка бързо си върна формата след раждането и вече достойно съперничи на втората си майка.
> Източник: hotarena.net
Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най