Всички новини от България и света на едно място!

Николета Лозанова става бизнесдама - вече е собственик на заведение (Подробности)

Прегледа: 8271/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jan 2017
Николета Лозанова става бизнесдама - вече е собственик на заведение (Подробности)
Николета Лозанова е твърдо решена да смени попрището

Николета Лозанова вече е горд собственик на заведение в София

Николета Лозанова става бизнесдама. Водещата на Папараци изглежда е решила да сменя попрището си и да се развива не само в сферата на телевизията и рекламите.

Самата тя сподели, че е изпратила една много успешна в професионален план година, като освен многото фотосесии, близки до тв водещата разкриха, че тя е влязла и в бизнеса със заведенията. Не става въпрос за откриване на нов клуб, а красавицата е заложила на сигурно, като е приела поканата за съдружие в едно от най-популярните заведения в Студентски град, намиращо се непосредствено близо до УНСС.

Идеята за съвместна работа се родила още в края на 2016-та, когато по случай Хелоуин, Николета бе специален гост в клуба.


Николета Лозанова става бизнесдама

Сега, когато тя е част от управленския екип, предстои да стартира и фирмено печатно списание с полезни и интересни четива, като съвсем логично лицето на корицата на първия брой, който ще се издаде през февруари, ще бъде именно Лозанова. Планира се изданието да се разпространява напълно безплатно.

Очевидно брюнетката е наясно, че славата е само до време и затова е решила да играе на сигурно като инвестира част от парите си в коренно различно начинание, предават от hotnews.bg.
Източник: kliuki.net

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най