Всички новини от България и света на едно място!

Стефан Данаилов зле с очите (Актьорът се бои да не ослепее)

Прегледа: 7812/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jan 2017
Стефан Данаилов зле с очите (Актьорът се бои да не ослепее)
Стефан Данаилов е все по-зле с очите

Стефан Данаилов е категоричен, че не може да забрави покойната си жена Мария

Стефан Данаилов е зле с очите. Обичаният актьор все по-сериозно закъсва със зрението и се бои да не ослепее. За да запази поне малко очите си, Ламбо се е принудил да се лиши от любимото си занимание, а именно – да чете.

„Много са ми отслабнали очите, трябва да си пазя зрението, затова се лишавам от любимите си четива”, разкрива Мастъра.

Въпреки това Ламбо продължава да се занимава със своите студенти – от миналата година той има нов клас в НАТФИЗ. „Има страхотни момчета и момичета с разностранни интереси. Надявам се да ги науча на някои добри професионални техники в актьорската работа. Това е едно от нещата, които ме държат в кондиция”, добавя професорът.

Въпреки тежките драми, които го сполетяха – борбата с левкемията и загубата на любимата му съпруга Мария, актьорът посреща със стоицизъм предизвикателствата. Заради заболяването преди време той се отдръпна от света, рядко излизаше от къщи, но продължителното бездействие започнало да му дотяга.


Стефан Данаилов закъса със зрението

„Признавам, че в последните години, откакто се разболях, имаше моменти, в които си мислех, че животът ми свършва, че няма за какво да живея повече. Не знам как се случи, но в последните месеци на изминалата година се попитах какво се случва с мен, така ли ще продължа да живея. И се възродих – не без помощта на най-близките ми хора”, доверява Ламбо.

Най-страшно е да останеш без любимия си човек, признава той и казва, че до края на живота си ще носи в сърцето си болката по жена си Мери. Той се зарича в нейна памет да продължи да събира родата си по празниците, както винаги досега са правили, предават от retro.bg. Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Стефан Данаилов
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най