Всички новини от България и света на едно място!

Валери Божинов се намери гадже за чудо и приказ! (Отмъщението на Николета не закъсня)

Прегледа: 17512/ Коментари: 7/ Добавена на: 24 Mar 2015
Валери Божинов се намери гадже за чудо и приказ! (Отмъщението на Николета не закъсня)
Валери Божинов изглежда щастлив, колкото не е бил през последните пет години – най-после улучи на момиче изглежда

Валери Божинов просто не може да скрие щастието си! Николета реагира като пираня!

Футболистът най-после се измъкна от кръвожадната захапка на майките на децата си и късметът му се обърна. Нещастията започнаха да валят върху Валери Божинов щом чувствата между него и Алисия взеха да изстиват. Историята с Николета му донесе сватба и дете, но кариерата му боксуваше постоянно, здравето му закъсваше също, за банковата сметка – да не говорим.

Бъдещият развод с госпожата обаче май счупи каръка. Валери Божинов се завърна най-после в националния. Казват, че в момента дори дели стая със своя двоен „баджанак” – Ники Михайлов. Срещата с Италия ще му даде възможност да покаже какво умее, но той има още един повод да се мобилизира.

На трибуните ще го гледа новата му любима – отново професионална красавица! Валери Божинов публикува снимка на женски ръце, които държат билетите за срещата. Както се очакваше, започнаха да валят въпроси коя е въпросната дама. Футболистът деликатно отговори само, че това не е Николета Лозанова!

valeri - bileti
Но нали сме малка страна, в която половината или сме роднини, или се познаваме, веднага се намери някой, който да разконспирира новата любов на Валери Божинов. Според донесението ръцете били на Паулина Крушкина – красива, талантлива дизайнерка на бижута и добре образована.
paulina 2

paulina
Футболистът скоро изтри издайническия пост, видя kliuki.bg и може би има защо. На хората още им настръхват косите при спомена за шоуто, което спретнаха Алисия и Николета, докато се опитваха да докажат правото си на собственост върху футболиста.

Бедният богат плейбой със сигурност не иска да си причини това отново, а и знае злобния характер на бъдещата му бивша. Николета знае, че бързо се е намерила заместница в сърцето на футболиста и вече показа нокти! Снима се дръзка, нарежда се за сватбени букети…и използва детето!

Сладката малка Никол вече присъства из медиите не просто като щерката на Ни Ло, а като „Никол Лозанова”. Детенцето си има баща, но някой упорито се старае да му заличи истинската фамилия!

Валери Божинов доскоро не можеше да общува нормално със сина си, май му предстои тежка битка и за дъщеря му!Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (7)
Търсене в сайта
По-по-най