Всички новини от България и света на едно място!

Албена Вулева издържа майка си (Людмила Захажаева стои от години без работа)

Прегледа: 5555/ Коментари: 5/ Добавена на: 01 Dec 2014
Албена Вулева  издържа майка си (Людмила Захажаева стои от години без работа)

Майката на скандалната водеща Албена Вулева, която успя да изправи на нокти съквартирантите във „ВИП Брадър”, не може да си намери работа. През последните няколко години дипломираната дефектоложка Людмила Захажаева давала частни уроци, но трудно си намирала клиентела заради разваления български, който говори, узна HotArena.net.

 

След участието й във „ВИП Брадър”, където се превърна в най-големия дразнител за всички съквартиранти, ангажиментите й като педагог съвсем замрели. Никой не искал да я наема на работа и да изпраща детето си при ексцентричната и неуравновесена Захажаева от страх да не бъде шамаросано или нагрубено, пише в. „Всеки ден“.

 

Още с влизането си в Къщата, майката на Вулева взриви ефира и даде категорична заявка, че няма да остави никого на мира и ще атакува най-свирепо всеки ВИП, дръзнал да обиди нея или дъщеря й. Фурията от Санкт Петербург побърка съквартирантите и не пощади дори собствената си дъщеря.

 


Заради фурора, който предизвика Захажаева, след финала на шоуто тя очаквала да бъде поканена и в „Биг Брадър ол старс”. Огнената рускиня дори се допита до феновете си във Фейсбук и ги попита дали ще е техен фаворит, ако влезе в Къщата. Продуцентът Нико Тупарев обаче преценил, че съвсем ще измъчи зрителите с нейното присъствие и й обещал да я включи в някой от следващите си проекти.

 

В последните години Захажаева била издържана от дъщеря си Албена, твърдят нейни съседи. Всяка седмица Вулева давала по 150 лева на майка си, за да преживява. Двете дами редовно си гостуват една на друга, а любимото им занимание е да пазаруват в събота. Хванати под ръка, майка и дъщеря щурмували моловете.

 

„Сега съм добре, взех приличен хонорар. Ще ми стигне за няколко месеца”, отсича Захажаева. Рускинята дори предвижда да отиде за няколко седмици до родния Санкт Петербург.
Източник: hotarena.net

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най