Всички новини от България и света на едно място!

15-годишната Кристина Дончева съсипана след отпадането й от „Х фактор“

Прегледа: 4508/ Коментари: 0/ Добавена на: 01 Dec 2014
15-годишната Кристина Дончева съсипана след отпадането й от „Х фактор“

Една от най-добрите участнички в „Х Фактор” – 15-годишната Кристина Дончева е съсипана, след като зрителите решиха да извадят нея вместо Траян и за всеобща изненада ученичката от Бургас напусна състезанието, научи HotArena.net.

 

Кристина се разплака на сцената, а след като набързо напусна състезанието, е изпаднала в депресия. Родителите на Криси са много притеснени за състоянието й. Според психолози, елиминирането ще се отрази зле на психическото състояние на хлапето, тъй като няма основателна причина именно тя да отпадне, пише в. „Всеки ден“.

 

„Криси не спира да плаче! Знае, че е много талантлива, справи се блестящо с всички изпълнения и се чуди защо точно нея изгониха. Горкото ми дете, съсипаха го”, бясна е майката на младия талант. Тя била против участието на дъщеря й, тъй като няколко месеца по-рано по същия подъл начин се отнесли с нея и в „Големите надежди”.


 

Съучениците на Криси подозират шашма с вота. Според тях младото момиче е изгонено, за да се отвори път към победата на Траян. Още с влизането на младежа се заговори, че той е сред нагласените победители.

 

„Кристина бе най-добрата певица в това шоу! Пълно малоумие е да изгонят точно нея”, изригнаха в интернет форумите зрителите.
Източник: hotarena.net

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най