Всички новини от България и света на едно място!

Агресията на Емо Каменов удари тавана!

Прегледа: 6334/ Коментари: 4/ Добавена на: 01 Dec 2014
Агресията на Емо Каменов удари тавана!
Емо Каменов шокира съквартирантите с агресията си!

Страшният Емо Каменов направо изригна като тайфун в къщата на Биг Брадър Ол Старс. Бодигардът се развилня и се взе за много на сериозно, след като той бе избран от зрителите за най-харесвания съквартирант. Огромният мъжага спечели уважението на аудиторията и започна гръмогласно да раздава правосъдие. Той се разбесня след като останалите съквартиранти погледнаха несериозно на мисията „Съдби от Нови хан”.

В нея всеки от играчите получаваше роля, като режисьор и един от главните герои беше Катето Евро. Но най-силно бодигарда Емо Каменов се разбесня, след като му натресоха ролята на обратен и то с мачото Христо Трифонов като партньор. Двамата са отявлени противници на различните и не минава и миг, без да говорят отвратителни неща за тях.

Емо Каменов

Емо Каменов мина всички граници в Къщата

Малък Тошко, след като се почерпи порядъчно беше неузнаваем и доста лигав. Той буквално провали мисията, като непрекъснато се глезотеше. Това даде повод на Големия брат да размени ролите. И вместо режисьора да е Катето Евро, за режисьор Биг Брадър Ол Старс нарочи Тодор Славков. Но тъй като „актьорите” се глезиха и не приеха на сериозно ролята и оттам бяха на път да съсипят мисията и отново Къщата да остане без храна. А съквартирантите отново да бъдат подложени на гладна диета. Затова беше и част от гнева на нашарения пазач Емо Каменов. Участникът в друг реалите формат „Къртицата” буквално изтрещя и дори щеше да съсипе дивана, на който седеше естрадната певица Петя Буюклиева. Той за малкода го потроши на парчета, толкова силен беше гнева му.


Гардът се развика дори и на Тодор Славков, който буквално щеше да му козирува и го накара да стои мирно. Той заяви директно, че в негово присъствие никой няма да употребява повече алкохол.

Какво ще се случи днес, дали задачата на Биг Брадър Ол Старс ще бъде изпълнена или не тепърва ще се види и то още тази вечер по Нова телевизия.


Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (4)
Търсене в сайта
По-по-най