Всички новини от България и света на едно място!

Поредица от драми в живота на Петя Буюклиева

Прегледа: 10800/ Коментари: 0/ Добавена на: 01 Dec 2014
Поредица от драми в живота на Петя Буюклиева
Животът на Петя Буюклиева белязан от поредица от жестоки драми

Петя Буюклиева се превърна в една от най-недолюбваните съквартирантки в Къщата на Биг Брадър. Причина за това е фактът, че тя постоянно избухва. Тази черта от характера й определено не се харесва на останалите съквартиранти.

Зад изхубливостта и постоянната раздразнителност на Петя Буюклиева стоят поредица от драми, които са белязали живота й. Най-черният ден в живота на изпълнителката е 15 октомври 2012 година. Тогава при нелеп пътен инцидент загива майката на певицата. Родителката на Петя Бюуклиева е пометена от 17-годишна тийнейджърка, която няма шофьорска книжка.

В следствие от силния стрес от загубата на майката си, бременната Петя Бюуклиева губи детето си. Тя претърпява спонтанен аборт в четвъртия месец на бременнността. И до днес певицата се измъчва от факта, че не е успяла да прегърне дъщеричка. Опора за нея са съпругът и синът й.

Петя Буюклиева

Животът на Петя Буюклиева белязан от поредица от жестоки драми


Само преди няколко месеца съдбата нанася още един тежък удар на Петя Бюуклиева. Изпълнителката губи сестра си. Тя умира внезапно от белодробна емболия. Петя Бюуклиева е смазана от поредния тежък удар на съдбата и все още не може да превъзмогне загубата на любимите си същества.

Тя все още не може да свикне с мисълта, че съдбата й е отнела по толкова нелеп начин най-обичаните от нея хора. Въпреки болката, Петя Бюуклиева не търси възмездие за смъртта на майка си. Тя се е отказала да съди убийцата на родителката си. Певицата е категорична, че не желае да погуби живота на едно младо момиче.

Тежките драми, които преживява Петя Буюклиева са причината за честата и избухливост и проблемите с нервите, които има. Приятелите й много добре знаят този факт и не й сърдят. Съквартирантите в Къщата нямат и най-малка представа за драмите, които е преживяла Петя Буюклиева, пише ПИК.

 

 
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най