Всички новини от България и света на едно място!

Тъмни кръгове под очите – изумително красиви с лесни чалъми

Прегледа: 8225/ Коментари: 5/ Добавена на: 11 Jun 2015
Тъмни кръгове под очите – изумително красиви с лесни чалъми
При тъмни кръгове под очите се използват подходящи средства

При тъмни кръгове под очите задължително трябва да си закупите крем със специална формула. Той трябва да е предназначен само и единствено за въпросната зона, която ще третирате. Не бива да нанасяте преди сън.

Тъмни кръгове под очите

Тъмни кръгове под очите

Гледайте той да съдържа бадемово масло, тъй като е много полезно. При наличие на тъмни кръгове под очите, никога не нанасяйте маската за лице именно в тази зона.

Когато нанасяте крем за очи, масажирането е в състояние единствено да навреди.

Съвсем леко и деликатно трябва да докосвате проблемните зони с потупващи движения. Тази процедура се извършва с върха на пръстите.

Правете си редовни промивки на очите. По този начин ще освободите умората. Те се извършват първо с топла вода и след това със студена. Най-добре би било да опитате с розова вода. Така ще премахнете замърсяванията в окото.

Процедури при тъмни кръгове под очите


Доверете се на силата на картофите и краставиците. Всеки ден трябва да ги поставяте около очите си преди сън. Използвайте ги под формата на сок или обелка от картофи или краставица.

По този начин ще помогнете много на своите уморени и подпухнали очи. Оставете за 15 минути и след това изплакнете с хладка вода.

Правете си компреси с кисело мляко и ледена вода. Изберете си едно от двете. Ако изберете киселото мляко, трябва да сте наясно, че то трябва да бъде студено.

Налага се директно върху затворени клепачи и се оставя за период от 10-тина минутки. Този компрес ще се отрази много добре върху подпухналите ви очи и тъмните кръгове.

Не забравяйте да си закупите бадемово масло. То притежава изглаждащ и изсветляващ ефект. Намажете се добре преди сън и ще изглеждате невероятно. Бадемовото масло е идеален помощник при наличие на тъмни кръгове под очите.

Неговото действие ще ви възхити. Изпробвайте нашите съвети и се разкрасете в домашни условия.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най