Всички новини от България и света на едно място!

Диета с диня ще ви отърве от цели 7 кг за изумително кратко време

Прегледа: 10677/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jun 2015
Диета с диня ще ви отърве от цели 7 кг за изумително кратко време
Диета с диня сваля килограми с лекота

Диета с диня е перфектна именно в този сезон от годината. Лятото идва, а с него и късите дрешки. За да не се налага да се криете от околните и да се срамувате от вида си, трябва да предприемете нещо час по-скоро.

Диета с диня

Диета с диня

Тази диета е в състояние да промени представите ви. Ще се отървете от 6-7 килограма и то за изумително кратко време.

Не е лъжа – просто следвайте описаните правила за прием. В крайна сметка бихме могли да кажем, че диета с диня е строга.

Обаче крайните резултати са повече от добри. Усилията ви ще бъдат петорно възнаградени. Очаквайте най-доброто.

Диета с диня – първи вариант


Съставът на диетата е прост. Този вариант включва консумация само и единствено на диня. Важно е обаче да се съобразите с точното съотношение. То е 1:10. Пример: 1 килограм диня срещу 10 килограма от телесното ви тегло.

При положение, че в момента тежите 70 килограма, дневната ви доза диня ще трябва да е не по-малко от 7 килограма. Всичко останало е излишно и забранено по време на диетата. Диня хапвайте по всяко време през деня и винаги, когато усетите глад.

Приема се и вода, но тя трябва да бъде натурална и негазирана. Не бива да се консумира алкохол. Следвайте режимът най-много седмица. Най-добре би било да го спазвате 5 последователни дни.

Диета с диня – втори вариант

Този вариант е по-добър и лек. В него се допуска консумацията на 1-2 филии ръжен хляб. Тук е добре да следвате диетата в рамките на 8 до 10 дни. Всички останали продукти са строго забранени. Прави се захранване към края на динена диета.

Приемат се нискомаслени храни – пиле, риба, плодове, зеленчуци, яйца, кашкавал, сирене. Благодарение на този режим ще успеете да се изчистите от токсините и шлаките. Изпробвайте и се радвайте на новото си тяло.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най