Всички новини от България и света на едно място!

Дейли Мейл: Почивайте в България, Турция и Русия — най-евтино е там!

Прегледа: 3684/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jun 2015
Дейли Мейл: Почивайте в България, Турция и Русия — най-евтино е там!
Дейли Мейл обяви списъка с най-евтините дестинации за британците, България в топ 10

като препоръча страните за почивка.

Предвид срива на руската рубла на валутните пазари, в момента Москва е сред най-привлекателните дестинации за туристите, решили да почиват това лято евтино. Въпреки това, предвид мразовития климат там, малко вероятно е да бъдат особено много ентусиастите решили да отскочат до руските брегове на Черно море. Особено предвид дипломатическите отношения между Лондон и Кремъл в момента.

Също толкова атрактивна в очите на британското издание изглежда и идеята за туризъм по българското Черноморие. Според Дейли Мейл, курортите това лято предлагат с 19 на сто по-евтини оферти от миналата година. И това е много изгодно за британците, които по традиция щурмуват Слънчев бряг. А сега от изданието препоръчват горещо именно курорта, който преди две години се прочу като най-неподходящото място за почивка на британците.

В топ три влиза по традиция и Турция. Изгодните почивки в турските курорти бяха определени като изключително изгодни за британските граждани. Все пак от изданието отбелязват, че там цените започват да растат, тъй че не било особено изгодно в сравнение с българските курорти.


И докато българските летовници масово избират Гърция заради по-чистите плажове и по-доброто обслужване по курортите там, родните хотелиери вече се готвят за инвазия на чуждестранните туристи.

Засилен е интересът и на немскоговорящите общности, които тази година вместо Гърция, планират да посетят България, което е голям пробив за нашата страна на западноевропейския туристически пазар. Що се отнася до традиционния поток от руски туристи, операторите констатират интерес и от там. А доколко сезонът ще бъде по-силен от миналогодишния, предстои скоро да стане ясно.

Дейли Мейл към британските туристи: Почивайте в България! сн. Булфото

Дейли Мейл към британските туристи: Почивайте в България! сн. Булфото

Дали рекламата, която Дейли Мейл ни направи, ще има желания резултат за туристическия бранш, пък ще разберем наесен.
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най