Всички новини от България и света на едно място!

Тони Димитрова изригна със скандални разкрития за Петя Буюклиева!

Прегледа: 6065/ Коментари: 5/ Добавена на: 11 Jun 2015
Тони Димитрова изригна със скандални разкрития за Петя Буюклиева!
Тони Димитрова разкри цялата истина за Петя Буюклиева!

Тони Димитрова доста е набрала на Петя Буюклиева. Бургаската перла ще се срещне в съда заради думите на колежката й. Устата певица, която наскоро беше и в къщата на ВИП Брадър заявила, че заради „мафията” на Тони Димитрова тя печелела конкурса „Бургас и морето”.

А друга нейна сънародничка Кичка Бодурова не само че не се класирала, ами и песента й била изобщо елиминирана от участие в традиционния форум. За всичко това, като манипулиране на журито и за наградите Петя я обвини, че има пръст.

Тони Димитрова

Тони Димитрова страшно се закани на устатата Петя Буюклиева

И то заради мускулестите мачовци около нея, които й гарантирали победата. Вбесена от тези лъжи, Тони Димитрова реши повече да не е толерантна и да подминава с мълчание глупостите по неин адрес, които само й цапат името, а ще си търси правата чрез съда. И вече е подала иск срещу клеветите на колежката си.

Изпълнителката на „Ах, морето” твърди също, че никога не се е защитавала по този начин и дори не знае какво се случва в съда, но ако накрая получи каквито и да са финансови дивиденти заради гнусните обиди, ще дари парите на пострадалите от наводненията в Мизия.


Ако иска на чаровницата хване дикиш в съда, червенокосата фурия наистина я очакват сериозни финансови загуби заради думите си и моралната обида, която е нанесла на бургаската певица.

Димитрова твърди, че Петя съжалявала за думите си и дори се опитвала да се отрече от тях. Но всичко било записано на запис и тя нямало как повече да шикалкави.Освен това на няколко пъти се опитвала да се свърже с нея по телефона, но Тони Димитрова не й вдигала.

Бургаската нимфа не подмина и отношенията си с Кичка Бодурова. Всъщност те не си говорили пак заради въпросния конкурс „Бургас и морето”. Тони Димитрова поясни, че фестивала не е неин и тя няма пръст в това журито кои песни допуска и кои не. Двете с Петя Буюклиева пеели в един хор и затова Кичка и тя се защитавали.

Димитрова твърди, че някои хора дълго време са й създавали проблеми, но тя не им обръщала досега внимание. Накрая все пак решила да се защити. Ако продължава да я клепи, следващия на „пангала” ще е и Деян Донков-Икебана, закани се певицата. Той разпространявал клюката, че Тони била любовница на Диомов, който я направил певица, а тя нямала данни за това. Тони Димитрова отрече казаното от него и подчерта, че ако говори лъжи без доказателства, ще внесе съдебен иск и срещу него.


Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най