Всички новини от България и света на едно място!

Нови разкрития за убийството на Георги

Прегледа: 5247/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jun 2015
Нови разкрития за убийството на Георги
Убийството на Георги е било импулсивен, непланиран акт

Връстник на жертвата стои зад убийството на Георги

Нови разкрития за убийството на Георги в Борисовата градина направи в ефира психологът Росен Йорданов. Мъжът, който е криминален експерт, беше гост в студиото на Нова телевизия, където разкри малко повече подробности за профила на убиеца на момчето и за случилото се във фаталната нощ.

Росен Йорданов за убийството на Георги

Росен Йорданов за убийството на Георги

Той сподели, че зверството най-вероятно не е било планирано и е в резултат на импулсивно действие на убиеца. Самият извършител е долу-горе на възрастта на жертвата си и при всички положения е непълнолетен. Нападателят е отнел живота на жертвата си само с един удар, а фактът, че носи постоянно в себе си нож говори, че притежава хулигански наклонности.


„Със сигурност начинът му на живот е авантюристичен, най-вероятно е част от някаква група или общност и няма сериозна работа“, разкрива психологът. Той обаче е на мнение, че изнасянето на по-подробни факти за престъплението сам би навредило на разследването.

„Необходимо е да останат само факти, които да известни само на извършителя и на разследващите, за да бъде заловен той възможно най-бързо.“, категоричен е Йорданов.

Припомняме ви, че 16-годишният Георги беше открит мъртъв в Борисовата градина. Момчето е било убито само с един удар с нож в гърдите, който се е оказал смъртоносен. Мотивите за тежкото убийство все още не са ясни, липсва и заподозрян за зверството.
Криминалистите са успели да изградят профил на убиеца, а за престъплението са били разпитани десетина души. Всички те обаче имат алиби за периода на престъплението. По-рано днес пък се появи информация, че камерите в Борисовата градина са успели да запечатат лицето на килъра.


Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най