Всички новини от България и света на едно място!

Гергана Капзамалова и Светлана Кирова взривиха мрежата с горещо видео

Прегледа: 4347/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jun 2015
Гергана Капзамалова и Светлана Кирова взривиха мрежата с горещо видео
Знойната Гергана Капзамалова и очарователната Светлана Кирова разгорещиха страстите

Само след броени дни предстои откриването на   SG fit – общия проект на Гергана Капзамалова и Светлана Кирова. Любовта към спорта накара двете дами да се съберат и да започнат бизнес заедно. Те предлагат тренировки на открито и закрито и изготвяне на индивидуален режим за клиентите си.

По повод съвместното си бизнес начинание двете дами заснеха видео, което предизвика истински фурор в нета. В горещите кадри двете дами показват перфектните си тела, които определено провокират завистта на голяма част от дамите, пише Хот арена.

Двете красавици представят съвместния си проект по уникален начин, който определено разгорещи страстите сред мъжката част от аудиторията. Вероятно бившите им половинки Стефан и Георги умират от яд, гледайки клипчето.

Гери и  Светла от риали формата“Женени от пръв поглед“ може и да нямат късмет в любовта, но определено в бизнеса ще им потръгне. Гери, която е регионален мениджър продажби на известна марка за спортно облекло, също като Светлана обича да спортува и това определено й личи.

Гергана Капзамалова

Гергана Капзамалова и Светлана Кирова взривиха мрежата с горещо видео


Въпреки красотата си, двете красавици са нещастни в любовта. Светлана се надяваше, че е открила мъжа на живота си в лицето на Стефан. Но за съжаление действителността се оказа жестока и приказката между тях приключи много бързо.

Със сълзи на очи Светлана разкри във финалния епизод на „Женени от пръв поглед“, че след края на снимките разбрала, че Стефан не е човекът, за който се е представял в началото. Въпреки, че двамата отказаха да разкрият истинската причина за раздялата си, тя не остана тайна за дълго.

Дни след финала на социалния експеримент стана ясно, че Стефан е изневерил на съпругата си.

По същия начин начин приключи и брака на Гери с Георги. От самото начало стана ясно, че между нея и компютърния специалист има преграда, която никога няма да падне.

Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най