Всички новини от България и света на едно място!

Голяма мъка за Валери Божинов - получи тежък удар от Валерко!

Прегледа: 5816/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jun 2015
Голяма мъка за Валери Божинов - получи тежък удар от Валерко!
Валери Божинов е съсипан, синът му плаче за Ники Михайлов!

Валерко страда, но не за родния си баща. Синът на Валери Божинов и поп фолк дивата Алисия иска отново да е с втория си баща Ники Михайлов. Той го има като свой, по-голям брат и много страдал от неговото отсъствие.

Малчуганът, който скоро завърши първи клас в елитния лицей в Горна баня непрекъснато врънкал майка си да се видят с националния вратар.

Валери Божинов

Валери Божинов трудно приема, че синът му обича толкова много Ники Михайлов

Той я молел за среща, защото искал отново двамата да поритат топка и да се забавляват. Докато Алисия и футболиста бяха гаджета, повече от две години Ники Михайлов почти изцяло иззе ролята на баща на малкия Валерко.

По това време биологичния му родител още беше женен за плеймейтката Николета Лозанова и според слуха тя не му даваше често да се вижда със сина си. И когато беше по участия в кръчмите из страната, Алисия поверяваше изцяло Валери-младши на грижите на гаджето си, а Николай Михайлов с удоволствие се грижеше за нейния син.

Двамата не само ритаха заедно топка, но и се забавляваха и бяха като залепени едни за друг. Но след като Ася, както е истинското име на една от най-актуалните певица на „Ара мюзик” го излови с друга и разбра за момичетата на повикване двамата се разделиха. След което Алисия скочи в леглото на друг ритинитопковец – Мартин Камбуров.

После опита да стопли така отношенията с бащата на Валерко, че отново да са заедно, но нещата не стигнаха дотам. Сега певицата е с нов любим. Както гласи мълвата тя мачка чаршафите с екс гаджето на колежката си Преслава, богаташа Жоро Малката Бирма. И повече не иска да чуе за Ники Михайлов, затова няма как да изпълни желанието на Валери-младши.

Ники Михайлов също не е безразличен към Валери Божинов-младши. Въпреки че се разделиха с Алисия малко преди Деня на влюбените, той продължава да има топли чувства към детето. На празника му футболиста беше постнал специален поздрав към „брат си”, като му написа, че и много го обича.


Източник: разкрития.ком
Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най