Всички новини от България и света на едно място!

Трикове за красиви вежди – тайни за постигане на съвършенство

Прегледа: 12011/ Коментари: 0/ Добавена на: 13 Jun 2015
Трикове за красиви вежди – тайни за постигане на съвършенство
Трикове за красиви вежди – лице за милиони

Веждите придават уникален вид на всяко женско лице. Те са важни за своеобразните рамки на лицето. Нужно е особено внимание, когато прибегнете към тяхното оформяне.

Свидетели сме на груби грешки от страна на дамите и най-вече младите момичета.

Трикове за красиви вежди

Трикове за красиви вежди

Те смятат, че оформянето на веждите е проста задача. Стартирайки това занимание в дома си, в един момент осъзнават, че са останали почти без вежди и съответно прибягват към тяхното рисуване.

Подобни гледки наблюдаваме твърде често по улиците, в заведенията и дори познаваме момичета, които са стигнали до това положение.

Представяме ви малки трикове за красиви вежди. Те ще ви помогнат да се справите с тази нелека задача съвсем сами.

Малки тайни за красиви вежди

Съвет 1: Най-добре би било да се обезкосмявате веднага след душ. Тогава бихте могли да премахнете косъмчетата по-лесно, тъй като са по-податливи на манипулации.


Съвет 2: Трябва да срешите веждите си. Закупете си мини гребен за вежди от специализиран магазин в страната.

Когато се сресват, на показ изскачат тези косъмчета, които имат нужда от подстрижка с ножичка. Нужно е обаче да решите само в една посока.

Съвет 3: Никога не дърпайте безразборно! Нужно е да оформите красиви вежди. Започнете с махане на косъмче по косъмче от един ред. Не стартирайте от средата на веждата.

По този начин поемате риск от оголване на определени участъци, което стои доста грозно и не е естетически издържано. Внимавайте много, за да не скъсите веждите си прекалено.

Съвет 4: Най-голямата грешка е отстраняване на косъмчета над самата вежда. Тази идея никак не е добра.

Ако без да искате оголите определена зона, нужно е тя да се запълни с молив, като обезателно трябва да съобразите цвета му с този на вашите вежди.

Важно: Винаги извършвайте процедурата дневно време. Тези лесни трикове за красиви вежди ще ви улеснят, когато ги оформяте без помощта на специалист.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най