Всички новини от България и света на едно място!

Идеи за красива баня – домашен уют и съвършенство

Прегледа: 5370/ Коментари: 5/ Добавена на: 13 Jun 2015
Идеи за красива баня – домашен уют и съвършенство
Идеи за красива баня – съвети за всички малки помещения

Банята със сигурност е едно от най-значимите помещения в дома. Представяме ви списък с идеи за красива баня с домашен уют.

Идеи за красива баня

Идеи за красива баня

Те ще бъдат практични за всички онези, които притежават малки бани в жилища си, но желаят да ги направят по-приятни и комфортни за себе си и семейството си.

Съществуват определени хитринки, с които визуално е възможно да „уголемите“ банята си и всичко това без да бутате стени.

След като прочетете нашите идеи, ще трябва да отпуснете и въображението си.

Бяло като перла

Стига с този драматизъм! Изберете перлено бяло за основен цвят на вашата баня.

Освен това светлите нюанси разпръскват светлината из цялото помещение и по този начин създават усещането за повече простор.

Плъзгаща се врата

Време е да смените стандартната врата с плъзгаща. Така печелите още малко допълнително пространство встрани. Не на последно място вие ще блеснете пред всичките си приятели и гости.

Много светлина

При положение, че пространството е малко, то трябва да бъде много добре осветено. Не бива да пестите от светлина в интериора.

Нужно е да отделите малко време, за да монтирате допълнително лампи върху стените, заедно с тези, които се намират върху тавана.

Чудесна идея е да имате и прозорец в банята. Така ще се радвате на естествена светлина, което ще превърне банята ви в доста по-гостоприемно място.


Рафтове от стъкло

За да създадете усещането за по-голямо пространство, набавете си стъклени рафтове. Те пропускат светлината свободно, което важни с пълна сила и за всички огледални повърхности.

Те от своя страна служат за разпръскване на светлината из цялата ви баня.

Мивка на краче

Това е страхотна идея за малки бани. Определено по този начин ще си създадете усещането за по-голям простор в помещението. Предлагаме ви и друг вариант – просто монтирайте мивката директно върху стената.

По този начин пространството под нея ще остане свободно. Освен това вие ще си спестите и шкафчето за баня.

Затова най-добре би било да се ориентирате към монтиране на рафтче за съхранение на тоалетни принадлежности. То би стояло идеално на стената.

Мивка с чекмедже

Как ви звучи тази идея? Доста нестандартно, но и практично. Мивка, която може да се прибира в стената като чекмедже в моментите, когато е неизползваема.

По този начин ще спестите доста място и в крайна сметка банята ви ще изглежда спретната и подредена.

Не може без огледало

Не забравяйте за огледалата! Те са много важни, тъй като пречупват светлината из помещението. Поставете две огледала, най-добре едно срещу друго. Така ще си създадете перфектното усещане за безкрайна баня.

Надяваме се, че нашите идеи за красива баня са ви харесали и ще опитате поне определени от тях в помещението, което толкова често използвате.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най