Всички новини от България и света на едно място!

Премахване на токсини от тялото с изумителен разтърсващ чалъм

Прегледа: 9535/ Коментари: 5/ Добавена на: 13 Jun 2015
Премахване на токсини от тялото с изумителен разтърсващ чалъм
Напитки за премахване на токсини от тялото

За премахване на токсини от тялото е нужно да се приемат правилните напитки. Те трябва да са домашно приготвени, за да сте сигурни в състава и веществата, които съдържат.

Премахване на токсини от тялото

Премахване на токсини от тялото

Пролетта и лятото са идеалите сезони за премахване на токсини от тялото. Направете го и се почувствате по-добре от всякога.

Най-добрите напитки за премахване на токсини от тялото

Ябълков сок: Той предпазва от развитие на болести на черния дроб, атеросклероза, заболявания на пикочния мехур и предотвратява образуване на болести на бъбреците.

Пектиновите вещества от своя страна пък регулират чревния тракт и спомагат за изчистване на тялото от токсините и свободните радикали.

Сок от ябълки е с ниско съдържание на калории. Той е богат на желязо.

Сок от грозде: Нужен ви е прясно изцеден сок. Той съдържа витамини от група А, Б и С, които по един идеален начин се допълват от калий, фосфор, калций, магнезий и желязо.

Сокът от грозде служи за регулиране обмяната на веществата и подпомага храносмилането.

Средството е отлично за премахване на токсини от тялото и за поддържане на теглото. Гроздето се грижи за добър вид на ноктите, косата и кожата.


Плодов коктейл: Предлагаме ви да си направите коктейл от витамини. Неговото предимство е, че запазва всичките си хранителни вещества – минерали, витамини и фибри при самото производство на сока.

Може да си направите един микс от свежи плодове и зеленчуци. Приемайте ги в рамките на 3 дни за пречистване на тялото от токсините.

Особено полезни се оказват растителните шейкове. Може да добавите: целина, краставица, авокадо, домати, цвекло, моркови и спанак.

Зелени коктейли: Направете си шейк от пресни зеленчуци. Заложете на целина, краставици, маруля и спанак. Те действат благотворно при извеждане на токсините от тялото и всички излишни течности, като също така и укрепват кръвоносните съдове.

Най-добър сред тревите се оказва пресният копър. В него се съдържат голямо количество минерали и витамин от група С. Сокът от копър освобождава тялото от излишния холестерол и освен всичко друго подмладява организма.

Сок от цвекло: Експерти считат, че сокът от цвекло е уникален за детоксикация и пречистване. Той служи за правилното функциониране на храносмилателната система, като в същото време отстранява токсините.

За целта е нужно да се приема пресен сок от цвекло или да го добавяте към супи и салати. Цвеклото има изключително полезно действие за организма.

Важно: Сок от цвекло не трябва да се приема от хора, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт или страдат от болести на черния дроб.

Напитки за премахване на токсини от тялото са още зелев сок, зелен чай и чай от джинджифил.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (5)
Търсене в сайта
По-по-най