Всички новини от България и света на едно място!

Диета със сладолед – топене на мазнини с удоволствие

Прегледа: 4373/ Коментари: 4/ Добавена на: 13 Jun 2015
Диета със сладолед – топене на мазнини с удоволствие
Диета със сладолед – вкусно, приятно и резултатно

Диета със сладолед е създадена за всички любители на сладките храни. Тя в действителност е в състояние да ви отърве от няколко излишни килограма.

Диета със сладолед

Диета със сладолед

Само трябва да знаете по какъв начин трябва да приемате сладкото изкушение.

В началото на лятото сме и сезонът е идеален за стартиране на диетични режими. Сладоледът е неизменна част от горещите дни през този период от годината.

За да му се насладите максимално, не бива да се лишавате от сладолед. Той може да се окаже ваш голям помощник в борбата с теглото.

Диета със сладолед – действие

Тази диета е бавна, но пък за сметка на това е трайна. На месец ще слабеете с до 2 килограма. Важно е да се спазва калорийната норма, а именно от 1200 до 1500 калории на ден. Избирате нискокалоричен десерт.

Той трябва да бъде съставен от мляко, йогурт и плодове. То пози начин ще се заситите с хормона на щастието – серотонин.

Сладоледът всъщност е полезна храна, когато се приема с мярка. Благодарение на него приемате калций и се стига до загуба на тегло с до 35%. Калцият е в състояние да подтикне организма към изгаряне на излишните мазнини.


Диета със сладолед – състав

В един сладолед се съдържат повече от 100 ценни за тялото вещества. В него се откриват 30 минерални соли, различни витамини, 20 аминокиселини и важни за обмена на веществата ферменти.

Сладоледът понижава кръвното налягане, намалява риска от образуване на камъни в бъбреците, изгаря мазнините, подсилва имунитета и активира мозъчната дейност.

Диета със сладолед – меню

Закуска: Тя трябва да бъде близо 350 калории. Заложете на мюсли със сок, една ябълка, кафе без захар (може и чай) и 150 гр сладолед.

Обяд: Близо 400 или 500 калории. Хапват се 200 грама супа от грах, 100 грама хляб, една чаша сок, 100 гр салата (зеленчукова със зехтин) и една порция сладолед.

Вечеря: 400 калории. Яде се 100 гр риба (на пара), 100 гр ориз, 100 гр салата от зеленчуци със зехтин и отново порция сладолед.

Продължете диета със сладолед в рамките на няколко месеца и ще постигнете завидни резултати.
Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (4)
Търсене в сайта
По-по-най