Всички новини от България и света на едно място!

Близки на Боби Кристина: Пат Хюстън искаше да я изключим!

Прегледа: 8914/ Коментари: 0/ Добавена на: 21 Jun 2015
Близки на Боби Кристина: Пат Хюстън искаше да я изключим!
Лелята на Боби Кристина Леола Браун с шокиращи разкрития

Лелята на Боби Кристина Браун, Леола Браун излезе с официално изявление за състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън. По думите й племенницата й вече не е на системи, възстановява се и близките й нямат никакво намерение да я оставят да умре. Или да й бъдат спрени поддържащите я лекарства.

В социалната мрежа Фейсбук тя разкри, кой стои зад последната новина, която се появи в мрежата. „Боби Кристина е добре и ще се оправи. Ние стоим зад нея и се молим всеки ден за нейното оздравяване. Не е вярно, че сме прибрали дъщерята на Боби и Уитни у дома, за да умре. Ние се борим за живота й заедно с нея“.

Думите на Леола Браун бяха подкрепени с още едно изказване от нейна страна, което всъщност взриви и медиите. Тя призна, че наистина е имало предложение да се изключат поддържащите системи на Боби Кристина. И то от леля й Пат Хюстън.

„Съпругата на чичо й Гари, Пат веднъж заяви на Боби Браун, че е най-добре да й спрат системите. Лечението й струвало твърде скъпо и гълтало прекалено много пари“. Точните й думи бяха „Защо просто не дръпнеш щепсела на Боби Крис, и без това струва твърде много пари да се поддържа животът й“, разкри вбесена сестра му“, пише „Дейли Мейл“.


Семействата Хюстън и Браун продължават да се борят за живота на Боби Кристина, а реакцията на Пат Хюстън получи сурови упреци от милиони фенове на Уитни.

Лелята на Боби  Кристина проговори за състоянието й

Лелята на Боби Кристина проговори за състоянието й

"Пат Хюстън искаше да я изключим" - Драмите в семейството на Уитни и Боби Браун продължават

„Пат Хюстън искаше да я изключим“ – Драмите в семейството на Уитни и Боби Браун продължават

Леола Браун заяви, че новината за влошеното състояние на племенницата й не е вярна и всички се молят за пълното й възстановяване. А кога ще се случи това никой не знае. Но семействата не спират да се надяват.
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
Търсене в сайта
По-по-най